Post by tatdeftcitifor on Feb 2, 2022 15:27:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Nie moge włączyć gry
Philippine Wrestling Revolution - PWR. 27 396 osób lubi to · 26 osób mówi o tym. Philippine Wrestling Revolution is the premier pro-wrestling promotion...
Spoko a ty powodzenia spierdalaj
wygrałem mecz po szpilce o tytuł, ale nadal nie mam swojego tytułu 😠 napraw grę
Fajna gra tylko szkoda że nie ma hal jak na przykład hel w cel
Trochę nie lubię tej gry. Nie możesz dostosować swojego odtwarzacza, a za każdym razem, gdy podpisuję ludzi, mówią, że nie mam kłamstwa
Zabawne, ale zaktualizuj tę grę wieloosobową i stwórz swoją grę 1 na 1 !!
Pobierz WR3D 2k21 APK latest v2.0 na Androida - ApkResult ...
Tłumaczenie hasła "pro wrestling" na angielski - Reverso ...
Wrestling Revolution 3D(2k17 mod) fully Unlocked
nie możesz rzucić wyzwania innym przeciwnikom, gdy nacisnę pay per view, nic się nie dzieje, to nie jest dobre, grałem wcześniej w tym czasie działa nie teraz 😡😒😒 daj 5 gwiazdek, jeśli działa ponownie
Dobra gra, ale mdickie mogło pracować nad grafiką i mieć komendę oka, taką jak wr3d
Fajnie, ale 3d jest lepsze
zagrobista
Ok, dałem tej grze 5 gwiazdek, ale teraz muszę ją zmniejszyć do 3, zrobiłem to, ponieważ podobało mi się, że mogę dostosować mojego odtwarzacza i atrybuty teraz, gdy ponownie zainstalowałem grę, to już nie jest rzecz. Byłem dość smutny i rozczarowany . Wszystko, o co proszę, to oddanie nam tego wyboru możliwości wyrażania siebie. Dziękuję - Littlexshaw_YT
Podoba mi się koncepcja gry, ale dlaczego nie ma aktualizacji, nie ma nowych ruchów, dlaczego nie nowe pomysły plz w przyszłości sprawią, że będzie lepiej?
Ta gra jest frustrująca Zwiększyłem swoje umiejętności do maksimum, ale on wciąż jest słaby Moja wytrzymałość wynosiła 99, ale nie będę w stanie wyrzucić ich z ruchu Ale goły zapaśnik z wytrzymałością 76 może wykopać mojego "SPECJALNEGO" dwa razy!! !
Bardzooo... Fajna gierka
Koleś mat dickie żartujesz sobie?! Naprawdę każesz nam płacić za ulepszenie, aby dostosować naszą postać na początku. Tak śmieszne, że pamiętam stare dobre czasy, kiedy nie musiałeś za nic płacić, teraz po prostu każesz nam płacić za wszystko tak głupie. Może więcej osób grałoby w twoje gry, gdybyś nie kazał nam płacić za proste rzeczy.
Dwie gwiazdki pne Byłem Ingurd Nd Nie mogłem już grać w tę grę, jest za dużo reklam Af, a ta gra jest. Nie wystarczy na 5 gwiazdek?
Nie pozwoli mi się ruszyć, ponieważ gracz bardzo się stara, aby w ogóle nie pozwolić mi się ruszyć, dlatego ciągle przegrywam
Grałem w tę grę kilka lat temu i bardzo mi się podobało, postanowiłem ponownie pobrać tę grę ..... i tworzenie własnej postaci kosztowało pieniądze 😐
Jest dobrze, ale nie tak dobrze jak wrestlingowa rewolucja 3D
Wszystko dobre, ale sterowanie trudne. Dużo komplizierch trików, których nie wykorzystuję
Gry
Nie mogę używać swojej postacią nie wyświetlają mi się kontroler
Fajna gra , którą uwielbiam grać . Grałem w tę grę od około czterech lat . To naprawdę dobre dla męskiego ciała, daję ci 5 gwiazdek bez wątpienia
Ta gra wymaga mistrzostw kobiet lub nawet „mistrzostw Divas”, aby dać kobietom coś, o co mogą rywalizować, kobiece stroje zapaśnicze (w tym twarze i fryzury) są bardzo ograniczone, jest tylko jeden lub dwa kobiece scenariusze, dodaj więcej związków, takich jak chłopak i dziewczyna i dodaj odpowiednie skrypty, aby dopasować . i proszę, aby kobiety nie mogły walczyć z mężczyznami, jest rok 2019 i proszę przestańcie sprawiać, że kobiety są tak brzydkie i męskie.
Zrujnowałem personalizację z nowszą wersją, napraw to i jest to zdecydowanie 5 startów, zapasy są świetne, podobnie jak wszystko inne
Cóż, to fajna gra, chociaż nie możesz już tworzyć własnego zapaśnika, jeśli pobierzesz tę grę, ale to śmieci
Za każdym razem, gdy sędzia liczy, dochodzi do 1, wtedy przeciwnik podnosi się😲😲😲😲😲😲😲😲😲😖😖😖😒😒😒😒😐😑😥😥
Oczywiście było dobrze, ale jedna rzecz była rozczarowująca, że za każdym razem, gdy chodzę do jakiejś innej federacji, prędzej czy później musiałem zmienić swoje ruchy, a oni dadzą głupie, mniej potężne ruchy, z którymi nie możesz wygrać. Mam na myśli, że c mon wrestles mają charakterystyczny ruch w całym przewoźniku i mam zmieniać moje ruchy za każdym razem. Nigdy nie było to dobre doświadczenie, ale to jest tragicznie do bani....
Dobra gra ulubiona gra sezonu ze wszystkimi dobrymi zawodnikami wrestlingu, którzy grali w lidze w zeszłym tygodniu, wydaje mi się teraz atlantycką wygraną i myślę, że najlepszym sposobem na zwycięstwo w Pucharze ewolucji wrestlingu jest najlepszy sposób na wygraną gra autorstwa mdkie
Bardzo nostalgiczna gra, całkiem niezła moim zdaniem, ale czuję, że dodałeś aktualizacje tylko po to, aby zdobyć trochę pieniędzy, ale to ma sens. 5 gwiazdek.