Post by tatdeftcitifor on Feb 2, 2022 15:30:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Duet ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Duet IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ chybové kódy primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Duet 2022 version ▞▞▞
Absolútne úžasné! Nikdy som nehodnotil hru 5 hviezdičkami, ale táto si zaslúži aspoň 11. Skvelý koncept, hudba a neuveriteľné prevedenie. Malé funkcie, ktoré sa na prvý pohľad zdajú zbytočné, sa neskôr stanú cenným nástrojom. Myšlienka a starostlivosť vložená do toho je inšpirujúca. Dobrá práca!
Je to ťažké, aby to bolo jednoduchšie
Milujem túto hru. Tiež spôsob, akým sú úrovne sekvenčne zoradené, je naozaj dobrý. Hra predstavuje nový typ optiky a úrovne vás skôr nútia sa to naučiť. hra robí tento cyklus niekoľkokrát až do konca, keď sa všetko, čo ste sa naučili, skompiluje do záverečnej úrovne. záverečná úroveň ukazuje váš pokrok a máte pocit, že ste dosiahli niečo veľmi ťažké. V hre sa rýchlo stanete dobrými. Zapálená hra fam, XD, stiahnite si!
Používa extrémne základný filozofický vzhľad ako ospravedlnenie pre neintuitívnu a frustrujúcu schému ovládania.
Reklamy
Celkom dobrá hra, ale tá najlepšia časť stojí peniaze.
Keď som si hru stiahol, nemal som žiadne očakávania. Len nejaká náhodná telefónna hra bez skutočnej dynamiky alebo príťažlivosti a koncept bol veľmi jednoduchý. Ale hneď som sa zamiloval. Hudba je skvelá, voice over je prekvapivo dobre urobený a mechanika je tak dobre implementovaná. Nové veci v každej sekcii a naozaj som sa usmieval a bol som šokovaný, keď sa stalo niečo nové. A prekrývajúca sa téma DABDA ma rozplakala. Nenechávam recenzie na hry, ale pre toto som musel.
Vynikajúci. Ovládanie a celý herný koncept vytvára dokonalú mobilnú hru. Ak máte radi veci ako plošinovky, kde je kľúčom načasovanie a presnosť, získajte túto hru. Momentálne som na platených kapitolách epilógu, pretože som už porazil prvý set a sú ešte lepšie ako originály. Nemôžem povedať nič o reklamách, pretože mám prémiu, ale samotná hra je príliš úžasná na to, aby som ju nevyskúšal.
Zaberanie hotovosti
Z nejakého dôvodu už hudbu nepočujem, a to bol jeden z hlavných dôvodov pre hranie tejto hry
Po nainštalovaní tejto hry sa môj mobil zahrieval ako čokoľvek.!!! Neviem prečo....!!!! Hneď som túto hru odinštaloval..!! Miloval som hru!!! Mohol dať 5 hviezdičiek...!!! Prosím opravte to!!!
Zomrieť 10 000-krát NIE JE moja predstava o zábave. Odinštalované. Je zrejmé, že hra je vhodnejšia pre sadistický dav „Flappy Bird“, aj keď je určite krajší na pohľad.
Dev ma podviedol. Kúpil som si plnú kompletnú verziu, časť hry sa mi neodomkol a stále si pýtam peniaze na odomknutie. Kontaktoval som Deva a on mi poslal kód kupónu na odomknutie z playstore. Na moje prekvapenie kód kupónu nikdy nefungoval a od vývojára neprišla žiadna spätná odpoveď. Neváhajte a kúpte si ho.
Dobre
Hviezda 1: Tak uvoľňujúca, hlas je proste ✨Všetko✨Hviezda 2: Neuveriteľná hra., Tiež taká hypnotizujúca 😯 Hviezda 3: Páči sa mi, že sú tam aj 2 guličky v kruhu, červená a modrá, je to také pekné! Hviezda 4: Všetko je dobré Milujem túto hru aj hudbu 😵 Hviezda -5: Priveľa reklám 😢
Duet je neskutočný zážitok. Od hudby, cez hrateľnosť založenú na načasovaní až po dialógy, Deut je... prinajmenšom zaujímavý. (Ježiš, zniem ako herný kritik.) Hra je tiež veľmi zábavná a veľmi uspokojujúca. Hra jednoducho zasiahne terč, kde je obtiažnosť dostatočne nízka na to, aby nebola nespravodlivá a aby sa netýkala zapamätania si obsticalov, ale zároveň dostatočne vysoká na to, aby bola výzvou. Doplnkov je tiež málo, čo je v dnešnej dobe o mobilných hrách veľmi málo.
Dobrá grafika. Ale koncept je veľmi hlúpy
Toto je vynikajúca hra. Toto je jednoducho najlepšia hra na vyhýbanie sa prekážkam, akú som kedy hral. Úžasný soundtrack v kombinácii s pôsobivou hrateľnosťou vytvára emersívny zážitok.
Strávil som minúty vypúšťaním hodín počas obeda na mojom tablete, kým po piatich rokoch používania nezapadol prach a snažil som sa dostať na ďalšiu úroveň, môj problém bol, že ovládacie prvky boli príliš citlivé aj po úpravách. Jeden zásadný tip, vypnite si wifi a mobilné dáta, zabráni to reklamám alebo hraniu na tablete, ktorý nemá pripojené telefónne číslo a vypnite wifi, žiadny internet = žiadne otravné prídavky = delima vyriešené.
Kedykoľvek zomriem, veci sa neprestanú otáčať rovnakým smerom, ako keď som zomrel
Duet Display v App Store
Hra sa mi určite páčila, to je dôvod, prečo som si kúpil prémiu, pretože sa v nej hovorilo, že odomkne všetky úrovne hry, ale teraz chcú viac peňazí na odomknutie ďalšej novej úrovne „Encore“. no to nie je dobré pre prémiových kupujúcich...mali by ste zahrnúť túto cenu pre nových kupujúcich, ale keď ste už predali prémiovú verziu, nevkladajte do nákupov aplikácií...to je jednoducho zlé. Nie je to tak, že by ste kupovali príliš vysokú sumu, prečo ju máme kúpiť znova, keď prémium znamenalo, že všetky úrovne budú vo vnútri zadarmo. Nepodvádzaj a získaj mojich 5 hviezdičiek .
Kultúra - Mesto Šahy
super hra na voľné chvíle
o land yaar land
Krásne urobené, páči sa mi hlas, hudba a grafika sú atraktívne. V tejto hre som veľmi zlý, vývojári to vôbec nemajú za zlé, pretože ju absolútne milujem, ale nemôžem ju hrať. Nemám reflexy, aby som ich posunul v správnej konfigurácii. Bravo aj keď je to skvelá hra...stále skúšam, pretože sa mi páči
Stavebný kameň DUO STONE je určený pre výstavbu malých okrasných stien, ... vhodný ako zábrana proti hluku, k pokrytiu násypu a vytváraniu svahových arkád.
Rýchlo sa učí, ale je to náročné počas celej hry! Naozaj odporúčame počúvať so slúchadlami; soundtrack robí hru prekvapivo pohlcujúcou.
Hardy žiadne reklamy úžasná hra týchto 5 hviezdičiek nemožno brať na ľahkú váhu. Toto je solídna hra Dobrá práca
Táto hra je skvelá 👍 Veľmi ma to baví
Veľmi pekná hra
Táto hra je na hovno
HUDBA JE BUSSIN, ALE HNEV, KTORÝ MÁTE, JE V SKUTOČNOSTI SMUTNÝ AŽ DO TEJ JEDINEJ FÁZE SO VŠETKÝMI ÚROVŇAMI
Chápem, že príjmy z reklám sú pre bezplatné aplikácie mimoriadne dôležité a viem, že vývojári sa hru len snažia podporiť, ale reklama po každej súťaži je prehnaná. Mohol by som dokonca uvažovať o kúpe prémiovej verzie, ak nie pre všetok spam. 5 hviezdičiek inak
Ochranná fólia na tablet Lenovo IdeaPad Duet 3, na displej prístroja, lesklý povrch, obsah balenia: čistiaca handrička, stierka a aplikačná tekutina.
.. aj keď uvoľním celý môj interný ukladací priestor
Veľmi sa mi páči hra a hudba, ale jeden problém, ktorý mám, je, že hudba po určitom čase skončí a nebude sa znova hrať, a potom, keď hru ukončím a pokúsim sa k nej vrátiť, dostanem správu, že nereaguje. Jediný spôsob, ako to znova prehrať, je reštartovať telefón. Pozrite sa prosím na toto.
Malo to potenciál, ale úrovne vyzerajú nudne a hudba nie je ničím, čím by som sa mohla chváliť. A niektoré úrovne sú trochu príliš dlhé. Má to veľa obsahu. Nikdy som sa necítil tak spokojný, keď som zdolal čokoľvek, ako keď som zdolal jednu úroveň v tejto hre .Táto hra je priemerná a zábavná len na 2 hodiny. VYTVORTE PROSÍM POKRAČOVANIE S LEPŠIE VYZERAJÚCIMI ÚROVŇAMI, KTORÉ NIE SÚ ČIERNO-BIELE.
Túto hru som si užil veľa hodín, porazil som každý režim a každý typ výzvy (s výnimkou prídavného speedrunu), ale táto hra môže byť občas frustrujúca. Mám rád dobrú výzvu, ale neskôr sa hra zvrhne na dokonalú pixelovú presnosť alebo dostane lacnú smrť a vyžaduje si tak rýchle reakčné časy, že sa stane skôr založenou na šťastí ako na zručnosti.
Úplná blbosť
Odporucam odporucam a odporucam vihral som 3 krat na inom mobily samsung galaxy S6, S5, a S 3 odporucam je to super mam aj v 3D fakt uzas proste fakt kto suhlasi like a kto ne dislike . Ale fakt super :3 :-)
POZOR: Most náročné arkádová hra, po celú dobu! ... Duet. 2018-02-10. Space Tunnel by Spacewave Studio. 2021-06-26. Smashy Duo. 2021-11-03. Beat Stomper.
Hra vám ponúka bezplatný zážitok a potom, po desiatich úrovniach a bez varovania, buď zaplatíte, alebo vám začne dávať reklamy. Je to neuveriteľne zavádzajúce vzhľadom na to, že dovtedy tam nebola žiadna zmienka. Hra je tiež viac frustrujúca ako zábavná.
Úplne návykové... VEĽMI jednoduché, no VEĽMI ťažké.. Nenávidím, keď si to tak užívaš.. niektoré úrovne ťa držia ísť a ísť a ísť...keď sa snažíš dokončiť každú výzvu...🙄
Nastavuje vysokú latku pre mobilné hry, najmä s takýmto jednoduchým ovládaním.
Hra je veľmi zábavná a náročná hra, ale reklamy mi naozaj zničili zážitok. Chápem, že potrebujem reklamy na bezplatnú hru, ale koľkokrát by som musel byť zastavený, aby som si pozrel 20-30 sekundovú reklamu, je šialené.
Dobrý nápad, ale ovládanie je trochu zabugované a ak sa vám darí, musíte si každých 30 sekúnd pozrieť reklamu, pretože úrovne prekonávate rýchlo. (Vypol som dáta, takže žiadne reklamy, ale aj tak...) Na zariadení Nexus 5S opravte problém s ovládaním. Znepokojuje to, keď sa ovládacie prvky držia na konci rukavice.
Notebook 2v1 Lenovo IdeaPad Duet 3-10IGL5 82AT009CCK je v sivom prevedení. Má kompaktné rozmery, odnímateľnú klávesnicu a dotykový 10,3'' IPS displej s
Najhoršia hra vôbec!!!
Tablety s klávesnicou | Alza.sk