Post by tatdeftcitifor on Feb 2, 2022 15:36:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking City: Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking City: Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Cooking City: Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Mulle väga meeldib see mäng, kuid olen olnud nädalaid tasemel 118 ja 120 kinni ja ma ei saa neist mööda. Mul on ainult 2 teemanti, kuid 118 000 münti ja olen mänginud kõik tasemed, et saada lisateemante ja ma ei kuluta oma raha ainult mängimiseks, seega pean selle desinstallima. Väga pettunud.
Mulle meeldis see mäng. Aga tundub, et kui ma RDJ kaardi juurde jõuan, on seal mingi viga? Kliendid küsivad ainult apelsinimahla ja ei midagi muud 🤔
Ma andsin ainult 2 tärni, kuna te ei saa raha teise linna kanda, see on alguses väga raske, eriti kui teil pole koostisainete uuendamiseks piisavalt münte. Loodan, et lahendate selle probleemi niipea kui võimalik!
Ma kavatsen kasutada enda olemasolevat domeeni ja uuendan oma nimeserverid. Vali domeen: .my .com.my .com .blog .club .store .delivery .tech .site .cloud
Armastan seda mängu.. aga ma ei saa liikuda edasi kolmandale tasemele/linna.. kui klõpsan lennul, siis ütleb ainult, et tuleb ressursid alla laadida ja pärast seda ei juhtu midagi. Loodan, et tehniline meeskond lahendab selle kiiresti
See on lõbus mäng ja väga väljakutsuv, peaaegu liiga keeruline! Minu kaebus on see, et kui olete restoranis täielikult uuendatud, peaksite suutma läbida mis tahes taseme. Seda keelades püüavad nad teid sundida raha kulutama.
see on tõesti sõltuvust tekitav mäng. aga vahel mõtlen, miks ma ikkagi kaotan lvl-i, kuigi arvasin, et olen piisavalt kiire.. mind aitas isegi mai õde 😅 räägin toiduautost
see on vinge mäng, kuid lisa tuleb pärast iga taset, nii et proovige seda värskendada ja tänan teid võlu seitse selle imelise mängu eest💝💝💝💝
Mäng on hea... kuid see ei võimalda võtmeid esimest korda saada, isegi kui me täidame antud sihtmärgi
Client Area | Web Design Okotoks
Mäng on väga lõbus ja lõbus. Siiski soovin, et saaksite mängu täiustada, lubades mängijal osta mõned versiooniuuendused, kasutades münte, mida ta teatud ülesannete täitmisel teenis. Mõnikord on teemantide kogumine väga keeruline. Või võib-olla on teil ka piiratud hulgal pakkumisi, et mängijad saaksid osta teemante, kasutades ülesandel teenitud münte.
Miks mitte viia münte esimeselt veokilt teisele? Muide, see on tore mäng ja ma saan mängida isegi ilma Interneti-ühenduseta.
Armastan mängu, see on väljakutseid pakkuv, kuid saate mängida tasuta, sest see annab sageli võimalusi kalliskivide teenimiseks. Oh ja mulle meeldib graafika! Sellest hoolimata vihkan ma läänelinna pitsarestorani ja vihkan ka seda, et münte ei saa teisaldada. Nii et peate alustama nullist ja see on raske, eriti kuna uued tasemed nõuavad nende läbimiseks uuendusi. Võib-olla teeks vahetuskursi tüüpi asja, kus 100 coini võrdub uues maailmas 1 mündiga või midagi sellist🤷
Ma tõesti armastan seda mängu. Väga põnev ! Kuid ikkagi on vaja palju raha ja kalliskive. Ja minu probleem on selles, et ma ei saa reklaame esitada, nii et ma ei saa tasuta kalliskive. Pean hoidma palju kalliskive, et hoogu osta, et rasked tasemed läbida. Ja üks asi. Kas meil on raha isegi ebaõnnestumise korral? Haha, sest meil on tõesti raha vaja. Muide, ma tõesti naudin seda mängu. See pani mind mõtlema päris ärile. Ja sa peaksid olema piisavalt tark, et kogu oma raha kulutada.
Kui te ei kasuta võimendusi, ei saa te suuremat läbimise taset saavutada. Teil on vaja 30 inimest ja mäng annab teile 29, nii et peate kordama ja kordama või kasutama võimendusi. Ma ei saa jätkata raha kulutamist. See on kohutav mäng, mida tahaks näha mõnes mõttes. Ja auhinnad on karpkala, mille eest saate iga kord ühe asja, pole vahet, kas olete 5. või 100. tasemel, vaid üks preemia.
Restaurant Fever: Chef Cooking Games Craze apk
Mulle väga meeldis see mäng, kuid ei suuda eelseisvatel tasemetel kinni hoida, neid on kuradi raske selgeks saada.
Mängisin nii palju kokandusmänge, kuid kinnitan teile, et see on PARIM!
Ülesanded on nii rasked! Ma ei pääse tasemelt ja kui liigun edasi ja kaotan oma tiiru, läheb see alati tagasi sinna, kust alustasin. Aga kokkuvõttes nautisin ma väga. Praegu annan 3 tärni. Palun hoidke end kursis!
Alustuseks on see hea mäng, kuid edasi saab alles mõne aja pärast, kui maksate kalliskivide eest pärisrahaga, kuid mõne aja pärast muutub mäng tüütult korduvaks ja ei tasu selle kraami peale järjest rohkem päris raha kulutada.
How to cook stir fry beef in a pan, Big w amazon echo, Ee due an upgrade, Premiere pro won t play timeline, Effects of boarding school, Express net cafe
mäng on tore, SIISKI kulub võimenditeni jõudmiseks igavesti, mõnest varasest tasemest on võimatu läbida ilma tasuta võimendusi kasutamata. mis on rebimine. kliendid tulevad aeglasemalt läbi ja see on alguses tasemetel. miks sul MITTE ÜHTEGI MUSTA ülikonnas inimest pole? ainult korvpallurid ja ehitustööline, miks MITTE valgepallureid?
Ütlematagi selge, et ma desinstallisin selle mängu, see võib kasutada suuri täiustusi
Olen alati tahtnud süüa teha ja mulle meeldib see mäng, mis õpetab mind kiirustama
Pärast üsna mitme taseme mängimist sunnib mäng teid põhimõtteliselt hakkama teemantide eest maksma, et saaksite tasemetest läbi pääseda. Tasemed muutuvad nii raskeks, et peate neid ikka ja jälle mängima, ostes samal ajal ka erinevaid esemeid, et aidata teil üks tase läbida. Ei ole seda väärt. On ka teisi kokandusmänge, mille eesmärk ei ole ainult inimestelt raha teenida.
Ma armastan seda mängu, sest see on lõbus ja lõbus. Lisaks on see kokkamine ja ma tahan süüa tegema õppida. Seetõttu on see mäng lõbus.
Prügimäng. See on nagu kokandusmängude igav rahakambri kaksikõde. Kui te ei soovi selle keskpärase mängu peale oma päris raha kulutada, siis ärge isegi proovige seda. Säästke end raisatud ajast.
Mäng on hea ja kvaliteet hea. Aga kui meie sissetulek on väike, alandage seadmete hinda. See pole aus, kogu mäng on hea, kuid seadmed ei vasta enam meie ootustele.
Annan sellele 4 tärni, sest olen alles mänguga alustanud. aga siiani on kõik hästi
HealthAndFood App Uusim versioon Tasuta allalaadimiseks ...
siiamaani on kõik korras. üks päev ja naudi seda!
Mulle meeldib seda mängu mängida, kuid see mäng ei loe kliente õigesti. Miks mul on endiselt samad probleemid, mis varem, mulle see mäng väga meeldib, kuid kavatsen selle kindlasti desinstallida. Kliente ei loeta õigesti Ma tean, et olen olnud rohkem kui 8 klienti!!!!!!!!
The offers apply in stores, e-shops, restaurants and hotels throughout Estonia. The offers can be used with various Swedbank bank cards.
Cooking Craze Restaurant Game 1.74.0 MOD APK Piiramatu raha/elu. Mobiilsed legendid Bang Bang 1.6. ... My City College Dorm Friends v2.0.0 APK tasuline.
Tüüpilised kokandusmängud. Teenige vähem, kuid peate rohkem kulutama. Aega antud ei piisa, kliendid tulevad hilja ja kell juba tiksub, naeruväärne hind uuenduste eest.
liiga palju reklaame.
Vinge. palju nalja ja ilma reklaamideta. Imeline 🤩😍
Mängi Cooking Platter: New Free Cooking Games · võrgumängu
Minu mängu edenemine läks värskendamisel kaduma.
see aitab parandada mõtlemistunnet ja survet nagu päriselus, see on nagu proovikivi,
kõik oli korras, kuni proovisin sünkroonida oma eelmise acc-ga... ja jätkamine tähendab praeguse mängu jätkamist ja mitte sellest accist salvestatud vana mängu jätkamist... kohutav õnnetus... ma tõesti arvasin, et jätkamine tähendab salvestatud mängu jätkamist. . seetõttu kaotasin kõik oma andmed selle mängu kohta... ja ma ei taha enam mängida.. peaksite selle võimaluse uuesti läbi mõtlema..TT
Ajastatud tasemed on naeruväärsed. Miks ma pean ootama 3-4 sekundit, kuni klient kõnnib terve tee üle ekraani ja tellib 1 dang joogi? Teadlikult aja raiskamine. Nii et lõpus oleksin taseme läbinud esimese raisatud 3-4 sekundiga. Miks mitte käivitada taimer, kui esimene inimene tellib?
Kõrini.
Lõbus mäng, kuid ajastatud mängudest on võimatu üle saada. Ma liikusin nii kiiresti, kui mu sõrmed käisid, lisaks pidin pidevalt röstris röstsaia saama ja kasutasin võimendit ja ikka ei suutnud taset ületada.See oli ka esimeses restoranis. See ei ole lõbus, kui sa pidevalt kaotad.
soovin, et meil töötaks korraga kaks kokka
Kena mäng lukustuse ajal mängimiseks. Väljalogimisnuppu aga pole. Kui arendaja saab luua väljalogimisnupu, oleks see suurepärane.