Post by tatdeftcitifor on Feb 2, 2022 15:39:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogo kristala ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
Tako super
Pokémon Unite Forum
Ova igra treba ozbiljne ispravke za povezivanje i nove karte, zabranite igrače koji previše miruju/afk. Mrzim i kako rangiranje funkcionira jer za svaku pobjedu dobivate 10 bodova performansi što je VRLO jeftino. Volio bih da možemo prodavati modne ulaznice za kovanice, dragulje, obične ulaznice i ulaznice za holowear. I posljednja stvar je ukloniti odjeću iz energetskih nagrada i povećati izglede za dobivanje talonflames holowear ili garchomps holowear.
Dakle, grafika, igra i zvukovi su stvarno na licu mjesta, lako ih je odabrati i igrati, ali moj Bože, stvaranje utakmica je žalosno i zbog toga gubite više nego što pobjeđujete, molim vas, riješite ovo!
samo 26 pokemona nakon ažuriranja? jako razočaran.
Akcija
Nekada je bila sjajna igra, sada se praktički ne može igrati. Prije sam volio ovo igrati na Switchu, ali sam se promijenio na mobilni jer mobilni igrači iz nekog razloga dobivaju brže veze i igranje. Početkom studenog primijetio sam da je preplavljeno novim mobilnim korisnicima i takvima koji nisu bili zainteresirani za timsku strategiju. To je sjajna igra, ali je dobra samo koliko i ljudi s kojima možete igrati. Napravite postavku u kojoj igrači Switcha mogu odabrati da igraju samo s drugim Switch igračima!
Zabludjeli igrači (namjerno hrane ili puzaju farmerijom kako bi poveli svoje igrače) ostaju nekažnjeni unatoč prijavama... Botovi se prečesto koriste u igrama niske razine, inače dobra brza MOBA igra.
Hej programeri, imam prijedlog za vas 🙂. Pokemon unite jedna je od najboljih Pokemon igara koje sam imao iskustva u proteklih nekoliko mjeseci. Jako sam zadovoljan igrom 😊. Ali osim guranje ranga, postaje dosadno zbog istih bitaka iznova i iznova. Stoga biste svi trebali dodati način preživljavanja kao što je prikazano u seriji Ash's Pokemon. Bit će to poput iste serije Pokemona u kombinaciji s battle royale stilom kao Pokemon unite. Molimo ponesite ovaj način rada ili neku drugu igru poput ove. Molimo pročitajte moj komentar
Postigao sam master rang 1500 bodova i u ovom trenutku ne vidim razloga da nastavim igrati igru. Glavna mana Pokemon Unite kao MOBA igre je da njena kasna igra potpuno poništava ranu i srednju igru. Vidite da možete imati najbolju momčad i potpuno dominirati neprijateljskom momčadi, međutim, dođite u kasnu utakmicu, sve je bitno samo na kojoj momčadi pobijedi Zapdos. Budući da uklanja sve hlađenje bodova i čak udvostručuje bodove. Zapdos Hunter bi se mogao činiti prikladnijim naslovom za ovu igru.
Popravite izjednačavanje, kako da se podignem ako nastavim dobivati AFK igrače i glupe količine botova. To je do te mjere da više ne igram regularne utakmice samo rangirane. Na i rangiranom ponekad smatra da je to samo čista sreća, tko god da tim dobije AFK igrača s pikachuom i napitkom izgubi... Niste u mogućnosti niti komunicirati sa svojim suigračima. pokemoni su ludo neuravnoteženi. I prilično sam siguran da ako ste znali prebrojati 3 glasa od 5, to je većina.
Ova igra je super za igrati. Zabava s prijateljima i dobra za natjecanje. Ocijenio bi 5 zvjezdica ako bi poboljšali stvaranje podudaranja. Čini se da su 70% igara u kojima igram botovi u mom timu ili neprijateljski tim. Uparivanje s novim igračima kao veteranskog ranga može biti frustrirajuće. Također, kože je potrebno malo lakše nabaviti. Za neke skinove nemate izbora nego potrošiti 40$...nema šanse da to trošim na svaki poseban skin. Dodavanje nore artikala u trgovinu također ne bi bila loša ideja.
Pokemon Unite dolazi na mobilne platforme i Nintendo Switch, a podržavat će i ... Soba cijene variraju na iOS-u, Androidu je serija zagonetnih igara sličnih
Sviđa mi se sve uključujući gameplay, grafiku itd., ali glavni problem je taj sustav povezivanja, ponekad dobijem igrače početničke razine
Super
Budući da se radi o relativno novoj igri, razumljivo je da nema mnogo opcija za biranje u smislu Pokémona. Osim povremenog kašnjenja i zamrzavanja, mislim da je ova igra prilično dobra. Mehanika nije previše komplicirana u usporedbi sa sličnim igrama koje sam igrao. Jedan prijedlog - napravite tutorijale kako biste ukratko objasnili divlje Pokémone (uključujući Zapdos, Dreadnaw i Rotom), tutorijale o vrstama Pokémona i na koju traku idu, itd. Mislim da će mnogim novim igračima to biti od pomoći.
Previše ljudi iz AFK-a i onda mi je neugodno što se početnički rangovi još uvijek mogu igrati sa stručnjacima u rangu. Zbog toga gubimo mi stručnjaci jer se doslovno igramo s novajlijama koji moraju više savladati igru. Također imam ovu grešku da kada se na desnoj strani ekrana pojavi oblačić za chat, igra misli da ja pritišćem taj smjer i OMETE moje kretanje u igri. Također jako zaostaje u igri dok je u drugoj moba igri moj ping ZELEN. Ažurirajte odmah.
Pokemon UNITE bi po izlasku na tržište trebao biti dostupan na iOS-u, Androidu i Nintendo Switchu. Nije poznato hoće li naknadno biti
Volim ovu igru, ali sam drastično pao od Ultre i ostao u Veteran zbog glupih suigrača. Možete li zamisliti da moram sam pokriti cijelu kartu, dok se ostali šepure bez golova. Trebao bi uključivati gumb za prijavu i druga sredstva komunikacije jer je sranje kada ne možete komunicirati i koordinirati svoju strategiju.
Pokémon UNITE dolazi na mobitel sljedećeg mjeseca
Ja ću deinstalirati ovu aplikaciju iz sljedećih razloga: 1. BOT UPOTREBA JE LOŠA. a. Tolerira igrače da ostanu u rangu koji nije prikladan za njihove vještine. b. Neprijateljski bot ima dobru rutinu, ali saveznički botovi su baš kao početnici ili trolanje, a čak i ja dobijem 200+, stalno gubim jer su saveznički botovi posvuda. Više nije učinkovito. 2. TJEDNI OGRANIČENJE KOVANICA JE BESCILJNO. Neki igrači moraju grind za vrijeme koje su samo na raspolaganju. UKLONITE TJEDNO OGRANIČENJE KOVANICA ZA BOT UPOTREBU!!!!!!
Sviđa mi se ova igrica, igram se otkako je izašla. Lagana plaća do osvojenog aspekta sa sustavom niveliranja predmeta, ali može biti ftp ako tako odluči. Samo očekujte prilično dugo mljevenje kako biste maksimalno iskoristili zadržane stavke. Još jedan veliki nedostatak je nedostatak pravog povezivanja. Općenito, vrlo zabavan pristup preplavljenog žanra, ali volio bih vidjeti neke stvari promijenjene.
Igra je vrlo jednostavna i skinovi nisu toliko skupi. Programer mora učiniti da igra bude uzbudljivija kao da će biti objavljen novi pokemon i više značajki na karti. O skinovima bi trebao biti događaj ili je besplatan.
Iznimno zabavna igra, osim mikrotransakcija za povećanje brzine kako biste dobili najbolje moguće stavke (lvling up), igra je potpuno besplatna, ali morate uložiti vrijeme da je naučite. To je MOBA i MOBA-e su iznimno natjecateljske, toksične, zabavne, sportski i u njih je teško rasti. Sama igra je jako dobra.
1] Ako ste novi igrač početnik, igra će vam biti laka. Igra će postati teška nakon 10 do 15 ili 20 dana. Neprijateljska momčad će nokautirati svaki put u svakoj utakmici. Ne možete se lako boriti s protivnikom čak ni s novim dobrim pokemonima kao što su Cinderace, Zeraora, Charizard, itd. 2]Manje jedinstva kod online igrača, spor početak igre, ponekad nemogućnost početka utakmice.. Sporo kretanje Pokemona u nekim zonama. Ne mogu znati ponovno tapkati tijekom borbe... Ali Pokemons Unite je nevjerojatna igra za igranje.
Super je
Dao bih - bodovi da mogu igra je smeće i mislim totalno smeće posebno za one koji igraju solo. Bez nagrada, pun botova mislim ozbiljno se igrati s botovima zašto? timovi i solo igrači su u istom rangu, zašto? Timovi koji gaze sve solo igrače...neravnoteža je prokleto očita između Pokemona i kao majstor SOLO igrač kažem vam da ovo nije vrijedno truda, nemojte igrati ako oni ne poprave svoju igru
Matchmaking je postao puno bolji od novog ažuriranja... I dalje se osjećam kao da se puno ljudi kvari ili ima grešku u vezi, ali to je problem sa svakom mobom... "Plati za pobjedu" nije tako loš u moje mišljenje... nikad nisam morala ništa kupovati do sada da bih napredovala, ali kao skinovi i takvi su jako skupi! Većina Pokémona ima 2 seta poteza i oba se međusobno jako razlikuju tako da je jako zabavno! Za predmete s druge strane... osjećam da je previše skupo za niveliranje stvari...
Previše AFK-a tijekom načina rangiranja. Nema kazne za te AFK. To uzrokuje trenutni gubitak i uvelike utječe na naše redove.
Vrlo zabavna igra, ali koja je svrha fairplay bodova poput onoga što uopće znače!
Uf, ali ova igra je i dalje zabavna i fair play boduje.......NISAM LEZAO U UTAKMU NI NAPUSTIO UTAKMICU.....ok bok!
ova igra dev je doslovno promašaj. Ne samo da napravite licencu za pokemon samo za noobove lajkove. Ova igra je samo neuravnoteženo smeće s nepoštenim sustavom sklapanja susreta. Ne samo da nisu napravili balans igre, a neki starter je precijenjen, ali naši suigrači igraju bezveze kao ova utakmica. Plsssss dodajte još pokemona koje istinski korisnici pokemona vole, ali ne! dodati! Pokemon da izgleda super, ali većini profesionalaca se to ne sviđa (iako se to još nije dogodilo)! Povrijedilo je sve pokemone profesionalce i molimo vas da se žalite!
Graith
Najgora igra ikad s kojom se opet može spojiti ljudi višeg i višeg ranga i kako bot može sudjelovati u rangiranoj utakmici LOL. Previše trolova i afk u ovoj igri. Ne gubite vrijeme i igrajte drugu igru
Uvijek zaglavi usred igre. Čak i ja imam punu brzinu mreže. Bolje da vi ljudi koji ste razvili igru igrate samo u svom domu. Ne puštajte ovu vrstu najgorih buggy igrica na svijet
Savršena igra za igranje ako se želite naljutiti. Sklapanje provoda je šala. Stalno ćete biti u paru s ljudima koji odustanu na početku meča i natjeraju vas na poraz 5 na 4. Predaja ne računa 3 od 5 glasova kao pozitivan glas i prisiljava vas da nastavite igrati sve dok 2 od 5 ljudi žele gubiti vrijeme svih ostalih. Igra vas također kažnjava za dobro igranje tako što vam daje vrijeme ponovnog pojavljivanja dulje od 30 sekundi, što je bijesno. Također nema ravnoteže
Klasična MOBA, jedino što su Pokemoni koji ne izlaze često na bilo kojim konzolama osim Nintendu pa ajde, ne može se precizno znati ko vodi u gejmu i praktično ne postoji način komunikacije, ostalo odlično.
Tags: Pokémon · Pokémon UNITE · Pikachu · Charmander (Pokémon) · Squirtle (Pokémon); HD wallpaper; free download. Choose resolution & download this wallpaper
Dobra igra. Igrao sam više od 2000 utakmica. Ali sam deinstalirao jer me je toliko naljutio Talonflame. Tako lako bježi i nepobjediv je tijekom leta. Obnavlja svoj Unite Move tako brzim ubijanjem. Čak sam i ja imao talonflame, ali mi ga ponekad ne bi bilo ugodno koristiti jer sam mislio da nije pošteno. Čak je i Tsereenin trostruki udarac OP. Jednom kada tim ima vodstvo, može nas ubijati iznova i iznova. Ovaj put sam se osjećao jako ljutito što sam bolji bez igranja ove igrice. Nemojte brisati ovu recenziju.
Sjajna igra poput Leaue Of Legends, ali oduzima mnogo manje vremena od 20 min-1h:20min. Ima brzih 5-10 min. Maksimum po utakmici. Moja najveća zamjerka je nedostatak koherentnih komunikacijskih metoda kako bismo jedni druge naučili kako postići gol. Trebao bi napraviti pristojne načine izazova s umjetnom inteligencijom za otključavanje određenih pokemona ili Bility za zamjenu pokemona, a istovremeno povećati sposobnost igrača da pobjeđuju kroz 2 osnovne mehanike igranja. Kada napadati za bodove umjesto ubijanja i kako braniti druge dok zabijaju golove. Coms
Vrlo najgore upravljanje u ovoj igri jer kada mi je internet gotov za 1,5 GB kada pokrenem igru, radi vrlo brzo, ali kada uđem u rangiranu igru internet je nestao ako ste pravi upravljanje igrama, recite da nema interneta prije spajanja
samo 2 zvjezdice. Gameolay je bio lijep i sve osim mehanike povratka trebalo bi prilagoditi ili barem ukloniti. Tajmer ponovnog pokretanja je predug. Ova povratna mehanika upotrebe je toliko pokvarena da sam siguran da je neki igrači zlorabe. Možete pobijediti u 1. 8 minuta, a zatim izgubiti u zadnjih 2. U osnovi je bacanje svih 8 minuta igre kada se gotovo sve može odlučiti unutar zadnje 2. Vaša igra će sigurno umrijeti ako se ništa ne promijeni. Hvala.
▷ 【 Pokémon UNITE ne radi, kako to popraviti? 】✔️
Nagrade za kraj sezone mogle su biti bolje, osjećam da se ne isplati mljeti do Mastera. Ne mogu ni nadograditi 1 zadržanu stavku na maksimalnu razinu. Možda ubacite nekoliko tisuća Aeos kovanica. Također, dodajte opciju "Fiksna pozicija" na kotačić za kretanje. To me koštalo mnogo utakmica.
Odlična igra, ali ping je vrlo zahtjevan iako imam dobru vezu ping i dalje ostaje na 100 ms i ima kašnjenje u zaostajanju u igri. Popravite to brzo. Veselim se razvoju ove igre
To je super ideja, ali način na koji je postavljen čini da se osjeća kao single player. Redovito se podudara s botovima. Misle da glasovni razgovor u bitci nekako nadoknađuje globalni razgovor izvan bitke 🤣. To je i moja igra za jednog igrača
Sviđa mi se ova igra...ali stvarno imam problem s izborom utakmica, molimo vas da nas udružite ovisno o našem rangu kako bismo imali fair play. molim ne novajlija u stručnom rangu. POSLUŠAJTE NAŠE RECENZIJE. MOLIM